top of page

3 Kıta, 100’e yakın ülke ve iş ortakları: OpenText - Emerging Markets Yılın İş Ortağı BASISTEK


 

BASISTEK Information Technologies "Value Added It Solutions.
#TeamBasistek @ "OpenText World Partner Awards 2023, Las Vegas, USA

Tüm katılımcılar için harika bir deneyim sağlayan, 10-12 Ekim 2023 Tarihleri’nde Amerika Birleşik Devletleri’nin Las Vegas Kenti’nde gerçekleşen Opentext World 2023, 100’den fazla seans ile 3 güne yayılan bir program izleyerek, yapay zeka ve teknoloji yönetiminin geleceğinin eksper isimlerle konuşulduğu bunun yanı sıra eğlenceli aktiviteleriyle de katılımcıları keyiflendiren dev bir organizasyona sahne oldu.


Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’yı da kapsayan bir bölgede, 100’e yakın ülke ve iş ortaklarının oluşturduğu büyük bir alana yayılan Opentext iş ortaklığı ağı, diğer adıyla ‘Opentext Emerging Markets’, Las Vegas’ta gerçekleşen Opentext World 2023 kapsamındaki ‘Gelişmekte Olan Pazarlar, İş Ortakları Zirvesi’nde bir araya geldi.


#TeamBasistek  @ "OpenText World Partner Awards 2023, Las Vegas, USA
Eric Moller - Dir. Channels EMEA at OpenText / Eyüp Bay - Dir. Channel and Alliances, Digital Ops, Emerging Markets at OpenText / Mehmet Ali Ceylan – GM at BASISTEK / Harald Adams – VP, Emerging Markets at OpenText

Uluslararası bilgi teknolojileri yönetimi firmaları ve sektörün önemli isimlerinin söz alarak gelecek projeksiyonlarını aktardığı, sıcak sohbetlerin yanı sıra geride kalan yılın değerlendirmelerinin yapılarak en başarılı bölgesel iş ortağının da açıklandığı zirvede ‘OpenText Regional Partner of the Year – Emerging Markets’ ödülünü BASISTEK Bilgi Teknolojileri aldı.


Ödülü, bilgi yönetimi alanında şirketlerin küresel ölçekte bilgilerini güvenli bir şekilde yönetebilmesini; küçük ve orta ölçekli işletmelerden dünyanın en büyük ve karmaşık kuruluşlarına kadar müşterilerinin dijital zorluklarını çözen dünya lideri OpenText yönetiminden olan SVP, Channels & Alliances Joel Kremke’den alan Basistek Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü Mehmet Ali Ceylan, çok mutlu olduklarını belirtirken, mesajında; ‘’Team Basistek olarak bugüne kadar büyük bir heyecanla çalıştık; tam 15 yıldır. 15 Yıldır Uluslararası BT hizmet yönetimi sağlayıcısı olma vizyonumuz doğrultusunda bilgi ve tecrübemizi sürekli geliştiriyoruz. Opentext'in bize verdiği bu ödül çok değerli ve onu ofisimizde en iyi yere yerleştireceğiz. Bu yıl ve önümüzdeki yıllarda daha iyi ödüller için daha çok çalışacağız. Umarım birlikte yeni satışlar ve başarılı projeler gerçekleştirebiliriz. Uzman ve tecrübeli #allaroundbasistek ekibimizle bu neredeyse garanti!’’ şeklinde konuştu.





bottom of page