top of page

OpenText Partner Kick-Off 2024’e BASISTEK Damga Vurdu!


 

BASISTEK Information Technologies "Value Added It Solutions.
Team Basistek ekibi OpenText Partner Kick-off 2024 Yılın İş Ortağı, Yılın SaaS Projesi, Yılın Bakım ve Yenileme İş Ortağı ve Yılın Digital Management Projesi ödülleriyle.

Global yazılım devi OpenText’in Türkiye Ekibi ve iş ortaklarının 2023 eforlarının değerlendirildiği, başarılı proje ve iş ortaklarının ödüllendirildiği ve 2024 Yılı'nın açılışının yapıldığı “OpenText Partner Kick-off 2024” (OpenText Partner Enablement) etkinliği, 6-7 Kasım Tarihleri arasında Open Text Türkiye’nin ev sahipliğinde, DoubleTree by Hilton Hotel Avanos’ta gerçekleştirildi. Sektörün önde gelen bilişim firmalarının hazır bulunduğu bu özel etkinlikte BASISTEK Bilgi Teknolojileri de yer aldı.

Zorlu ve çok çalışmayla geçen bir yılın ardından elde edilen başarılara ilişkin değerlendirilmelerde bulunulan, Team Basistek'in geçen yıl ’Daha iyisini yapabilmek için nedenimiz çok!' sloganıyla katıldığı bu seneki etkinlikte yeni yıl inisiyatifleri ve projeksiyonları üzerinde durularak 2024 Yılı’nın yol haritası çizildi. Etkinlik, oldukça zengin aktivite içeriği; Kızıl Vadi ve Zelve gibi büyülü atmosferlerin de içinde bulunduğu gezi programı sayesinde de Kapadokya ile kültür alış verişinde bulunulmasını sağlarken, katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.


Yılın SaaS Projesi

Open Text partner Kickoff 2024 ödül töreninin ilk bölümünde başarılı SaaS Projesi ve bu konuda en başarılı iş ortağının ödüllendirildiği bölüm vardı. Tüm yıl büyük bir özveri ile devam ettirilen Türkiye’nin lider perakende ve sanal market zinciri için uygulanan projesi sayesinde BASISTEK Bilgi Teknolojileri A.Ş’nin ‘2023, Yılın SaaS Projesi’ ödülünü aldığı seremonide IT Systems - Monitoring and Automation Manager Dilek Özüzümcü Gider, tüm BASISTEK Ailesi’ni bu büyük başarı hikayesinden dolayı kutlarken, Open Text Türkiye’nin de bu ailenin büyük bir parçası olduğunu ve 2024 Yılı’nda daha da başarılı projeler üreteceklerinin altını çizdi, tüm yıl süren çalışmalarda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarını yürekten kutladığını belirtti.


2023 Yılı’nın Bakım ve Yenileme Şampiyonu Team Basistek

Törende BASISTEK ESM ve ITSM Birim Müdürü Erdinç Öztürk, şirket için stratejik öneme sahip bir başarı kriteri olan 'Bakım ve Yenileme’ konusunda OpenText özelinde tüm yıla damga vuran başarı hikayelerini simgeleyen bir ödül olması açısından da çok değerli bir konumda bulunan '2023 Yılı Bakım ve Yenileme İş Ortağı' ünvanını 2 yıl üst üste elde edilmesinden dolayı tüm teknik kadroyu tebrik etti.


Yılın Digital Management Projesi

Dijital Proje yönetimi dalında diğer bir ödül ise ‘Yılın Digital Management Projesi’ ödülüydü. Basistek teknik ekibinin büyük bir özveri ve adanmışlık sonucu yıl boyu sürekli, kesintisiz olarak müşteri memnuniyetini göz önünde tutup yönettiği Türkiye’nin en yaygın bankalarından birisi için uygulanan projesi ödüle layık görüldü. Çözüm ortaklığı aşamasında ürün zinciri ve hizmeti içeren çok yönlü ve katmanlı bir hizmetin sunulduğu projeye ilişkin olarak Basistek Satış Müdürü Sevilay Gürel, Projenin bir çok hassas noktayı ustalıkla yönettikleri harika bir proje olarak kendilerini gururlandırdığını belirtti.


Yılın İş Ortağı Basistek Bilgi Teknolojileri

Ödül töreninin en önemli anı hiç kuşkusuz finalde anons edilen ‘Yılın İş Ortağı’ ödülünün duyurulması oldu. Ödülü daha önce bir çok kez alan Basistek’i temsilen Kapadokya’da bulunan tüm ekibimizin sahnede olduğu bu büyük an, katılımcılar tarafından büyük alkış alırken, ekip üyeleri bol bol fotoğraf çektirerek tebrikleri kabul etti. Yönetici Şirket Ortağı Alper Özdemir mesajında; Tüm yıl büyük bir özveriyle çalışan tüm Basistek ekibinin bu başarıyı hakettiğini, bununla beraber elde edilen başarı ile yetinmeyip önümüzdeki dönemde çıtayı daha da yükselterek vizyon ve misyonumuzda bulunan uluslararası bir hizmet sağlayıcısı olma hedefine daha da sıkı sarılacaklarını belirtirken haklı gururu yaşatan tüm teknik ekibi kutladı.


Open Text ve Basistek Ekipleri etkinlik sahnesinde bir arada.
Open Text ve Basistek Ekipleri bir arada.

Team Basistek’in neredeyse sahneden inmediği seremonide Basistek Bilgi Teknolojileri’ni temsilen Yönetici Ortak Alper Özdemir, IT Sistem - İzleme ve Otomasyon Yöneticisi Dilek Özüzümcü Gider, Satış Müdürü Sevilay Gürel ve ESM ve ITSM Birim Müdürü Erdinç Öztürk sahneyi, Sales Director at OpenText Erdem Şahin, Key Account Manager at OpenText Onur Vursavaş, Director - South Europe - Middle East and Africa Software Support Sales at OpenText Samer Zein, Regional Support Sales Manager at OpenText Celalettin Pişgin, Partner Business Manager at OpenText Tuğrul Tutkavul, Director Channel and Alliances at OpenText Eyüp Bay ve Managing Director, Turkey at OpenText Zafer Akın’ın temsil ettiği değerli OpenText yetkilileriyle paylaştı.





bottom of page