top of page

Micro Focus Partner Kickoff 2021’de ‘Yılın İş Ortağı’ BASISTEK



Dünyanın en büyük yazılım şirketlerinden Micro Focus’un Türkiye Ekibi ve İş Ortaklarının 2020 eforlarının değerlendirildiği, başarılı proje ve iş ortaklarının ödüllendirildiği ve 2021 yılının açılışının yapıldığı “Micro Focus Partner Kickoff 2021” etkinliği, 21 Ocak Perşembe günü Micro Focus Türkiye’nin ev sahipliğinde, Micro Focus Türkiye & Yunanistan Pazarlama Müdürü Gamze Salkaya’nın moderatörlüğünde online olarak gerçekleştirildi. Sektörün önde gelen bilişim firmalarının da hazır bulunduğu bu özel etkinlikte BASISTEK Bilgi Teknolojileri de yer aldı.

Etkinlik, Micro Focus Uluslararası Kanal Satış Direktörü Marwan Shanti ve Türkiye & Yunanistan Ülke Müdürü Deniz Kırca’nın açılış konuşmalarıyla başlarken tüm dünya için oldukça zor geçen bir yılın ardından elde edilen başarılara ilişkin değerlendirilmelerde bulunuldu.

Micro Focus Kanal Yöneticileri Aslı Özçelik ve Neslihan Erdin İpek’in yeni yıl inisiyatifleri ve projeksiyonları üzerinde durduğu ve 2021 yılının yol haritasının çizildiği etkinlikte, yeni iş yılı için pozitif mesajlar verildi.


Büyük Ödül BASISTEK’e

Etkinliğin finalinde ise başarılı proje ve iş ortaklarının ödüllendirildiği bölüm vardı. BASISTEK Bilgi Teknolojileri A.Ş’nin ‘Yılın İş Ortağı’ ödülünü aldığı törende şirket Genel Müdürü Mehmet Ali Ceylan, tüm BASISTEK Ailesi’ni bu büyük başarıdan dolayı kutlarken, Micro Focus Türkiye’nin de bu ailenin büyük bir parçası olduğunu ve 2021 yılının daha da iyi olacağını belirtti.

Micro Focus Türkiye ve Yunanistan Ülke Müdürü Deniz Kırca da mesajında ‘’Yılın İş Ortağı Ödülünü alan tüm BASISTEK Bilgi Teknolojileri A.Ş. çalışanlarını başarılı çalışmaları ve her zaman mükemmel hizmet kalite standartları için tebrik ediyorum.’’ dedi.


Yılın İş Ortağı Ödülü ‘Fiilen’ de BASISTEK’e

BASISTEK Bilgi Teknolojileri, online olarak gerçekleştirilen ‘Micro Focus Partner Kickoff 2021’ etkinliğinde sanal olarak aldığı ‘2020 Yılın İş Ortağı’ ödülünü kısa bir süre sonra ‘fiilen’ de aldı.

Mini törende büyük ödülü ‘BASISTEK Ailesi’ adına Genel Müdür Mehmet Ali Ceylan, Yönetici Ortak Alper Özdemir, Satış Müdürü Ebru Özgen ve İş Geliştirme ve Operasyon Müdürü Sezgin Aşkın, Micro Focus Türkiye & Yunanistan Ülke Müdürü Deniz Kırca ve Micro Focus Türkiye & Yunanistan İş Ortakları Satış Müdürü Neslihan Erdin İpek’ten teslim aldı.


Bu ödülden önce de, Türk bilişim sektörünün ciroları itibariyle en büyük şirketlerini genel ve faaliyet gösterdikleri alt kategorilere göre sıralayan, pazar öngörü ve özelliklerini detaylarıyla belirleyen Bilişim500 Araştırma Platformu’na göre BASISTEK Bilgi Teknolojileri ‘Türkiye Merkezli Hizmet Sağlayıcılar’ kategorisinde ilk 500 firma arasında 10. sıraya tırmanarak; güçlü, yenilikçi, bilgi ve deneyimi ile fark yaratan, uluslararası bir IT çözüm sağlayıcısı olma vizyonuyla büyük bir başarıya imza atmıştı.

bottom of page