top of page

BASISTEK Vizyon Yolculuğuna Büyüyerek Devam Ediyor




BASISTEK BİLGİ TEKNOLOJİLERİ A.Ş. olarak, kurulduğumuz günden bu yana Türkiye’de ve MENA Bölgesi'nde (Orta Doğu ve Kuzey Afrika Bölgesi) koşulsuz müşteri memnuniyeti odağıyla birçok başarılı projeye imza attık. Uluslararası iş ortağımız Micro Focus (HP Software) ile 20 yılı aşkın bir süredir müşterilerimize sürekli olarak değer katmaya ve başarılı projeler gerçekleştirmeye devam ediyoruz.


Güçlü, ileriye taşıyan, bilgi ve deneyimi ile fark yaratan uluslararası bir IT çözüm sağlayıcısı olma vizyonumuz doğrultusunda daima kurumsal müşterilerimize sunduğumuz seçenekleri artırmak amacıyla farklı çözüm sağlayıcılarla iş birliği yoluna girdik. Şimdi de, iş ortaklıklarımıza bir yenisini ekliyoruz.


Bir çok alanda uzmanlıklarımızın örtüştüğü, dünya genelinde IT konularında farklı yaklaşımlar ve çözümler sunan uluslararası bir yazılım firması olan BMC Software ile Türkiye ve yakın bölgede beraber çalışmaya başlıyoruz. Bu iş ortaklığıyla karşılıklı olarak birbirimize güç katarken, hizmetlerimizi de müşterilerimizi güçlü bir şekilde ileriye taşımak için artırmaya devam ediyoruz.

BASISTEK, vizyonu doğrultusunda çıktığı yolculuğuna büyüyerek devam ediyor.


Pusulamız vizyonumuz.

bottom of page