top of page

BASISTEK’ten Gelecek İçin Organizasyona Yatırım - Get Ready For Tomorrow!


 

BASISTEK Information Technologies "Value Added It Solutions.
Basistek'in gelecek yatırımı için omuz omuza veren Dijital Yolculuk Koçu Şebnem Gürler Oakman ve Genel Müdürümüz Mehmet Ali Ceylan projenin 2024 ayağı için bir araya geldi.

BASISTEK; “Güçlü, ileriye taşıyan, bilgi ve deneyimi ile fark yaratan, uluslararası bilgi teknolojileri çözüm sağlayıcısı olma” vizyonunu, organizasyonuna yatırım yaparak zenginleştiriyor.  İnsanı en değerli varlığı olarak gören BASISTEK, 2023’te “Get Ready For Tomorrow” programı ile organizasyonunu büyüme hedeflerine, rekabetçi pazar koşullarına, dijital çağın gereklerine uyumlu hale getiren bir dizi çalışma başlattı. Bu çalışmalarında Şebnem Gürler Oakman ile iş birliği yaparak onun 28 yıllık Teknoloji / Dijital Dönüşüm / Organizasyon Yönetimi birikiminden faydalanma kararı aldı.


Organizasyon hedefleri büyüme stratejilerine göre düzenlendi

Program kapsamında organizasyonun; her seviyede büyüme hedeflerine hizmet eden, liderlik sergileyen, sürekli öğrenen, beceri ve yetkinlik geliştiren ve sergileyen bir hale dönüşmesi ele alındı. 2023 boyunca yapılan çalışmalar ile yenilikçi ve dinamik bir organizasyon yapısı, pazara ve hizmetlere uygun rol / seviye tanımları, beceri ve yetkinlik haritaları ve gelişime odaklanan çok boyutlu bir performans yönetim sistemi oluşturuldu. Organizasyon hedefleri büyüme stratejilerine göre düzenlendi, tüm çalışanlara yaygınlaştırıldı ve ölçme & değerlendirilme için sistematik bir yaklaşım getirildi. Nicel hedeflere ek olarak beceri ve yetkinlik gelişimini sağlayacak nitel hedeflere de yer verildi. Çalışmalar kapsayıcı bir yaklaşımla yürütülerek çalışanların sürecin bir parçası olması sağlandı.


2024 için hedefler belirlendi

2023’te büyük emeklerle ilerleyen organizasyon gelişim programı, 2024’te her seviyede yapılacak aktif uygulamalar ile devam edecek. BASISTEK bilgi teknoloji alanındaki başarılarını organizasyonu geliştirerek yeni seviyelere çıkarmayı hedefliyor. Genel Müdür Mehmet Ali Ceylan, şu ana kadar gelinen nokta ile gurur duyduğunu, geleceğe hazır bir organizasyonla müşteriler, iş ortakları ve çalışanlar ile kurdukları güçlü ekosistemin emin adımlarla ilerleyeceğine inandığını belirtti.





bottom of page